About me

Mijn passie voor fotografie begon al vroeg. Ik was nog maar een tienermeisje toen ik met de camera van mijn moeder van alles en iedereen een foto maakten. Zelfs tijdens het uitgaan ging dat kleine compacte cameratje mee en legde ik alles vast. Op mijn 21e kreeg ik mijn allereerste spiegelreflex camera cadeau en je raad het al, ook die ging overal mee naar toe. 

 

Ik heb van mijn passie mijn werk kunnen maken en dat is het leukste wat er is. Samen met jullie kan ik iets moois maken. Dit varieert van een droom bruiloft, een babyshower of zwangerschap, een verjaardag of jubileum, tot personal branding, portret fotografie en product fotografie. Ik reis graag naar de mooiste locaties om samen met jullie de mooiste foto's te maken. 

 

Ondertussen heb ik ook nog 8+ jaar ervaring in de hospitality branche als Social Media Manager waarbij ik alle content zelf verzorg. Denk aan restaurants, bars en hotels waarbij ik de interieur fotografie doe, maar ook food fotografie, cocktails, sfeerbeelden etc. En als een ware foodie voel ik mij hier als een vis in het water.

 

Zoals je kunt lezen ben ik van vele markten thuis en mocht jouw wens hier niet tussen staan, stuur me dan vooral een berichtje. Alles is namelijk mogelijk in mijn wereld van fotografie. Tot snel!

Let's capture moments!